Route

Standplaats en het vertrekpunt van de voertuigen is Sportpark de Eendracht aan de Bok de Korverweg 4.

Wij verzoeken dat u eerst lid wordt van de vereniging en uzelf aan te melden via dit formulier.

De basisroute

De basisroute is: Bok de Korverweg – Gerda Brautigamstraat- Sam van Houtenstraat – Aalbersestraat – Cornelis Outshoornstraat – J.M. den Uylstraat – Bok de Korverweg –¬†Gerda Brautigamstraat – Sam van Houtenstraat – Aalbersestraat – Cornelis Outshoornstraat – J.M. den Uylstraat – Tom Schreursweg – Joris van den Berghweg – Tom Schreursweg – Nico Broekhuysenweg – Baron Schimmelpenninck van Oyeweg – Joris van den Berghweg- Nico Broekhuysenweg – Bok de Korverweg

Dit rondje wordt van maandag-vrijdag op aanvraag gereden van 08.30 tot 17.00 uur, indien vrijwilligers beschikbaar. U kunt het beste bij gebruik even vooraf reserveren. Dat kan via info@vervoertvw.nl, wel dient u eerst lid te worden.

Daarbij brengen wij u desgewenst van deur tot deur naar uw afspraak in Nieuw-West. Hiervoor is het wel nodig om te reserveren. Wilt u gebruik maken van de boodschappenbus op maandag en donderdag, dan kunt u de chauffeur bellen om u op te laten halen.

Lid worden?

Aanmelden kan via dit formulier.

De chauffeur heeft de vrijheid om in overleg met de passagiers de route aan te passen en bijvoorbeeld leden desgewenst voor de deur af te zetten.

Wilt u weten waar het voertuig blijft of wilt u worden opgehaald van huis? Belt u dan s.v.p. met de chauffeur via telefoonnummer 06-21182839 of 06-10864493*.

*Tip: Sla dit nummer alvast op in uw mobiele telefoon!

Pin It on Pinterest

Share This